Livet Som Oss

Annons

Semester-impuls

Helt plötsligt så har man bokat in sej på att hyra en villavagn som står uppställd på Kinnekulle Camping i juli bara sädär helt plötsligt bara ! Inget jag direkt gick och tänkte på när jag vaknade imorse . Men det är lite så vi spelar det här spelet vi kallar livet ! 😁

Man måste spela spelet fullt ut och våga spela både på längden , bredden,  höjden , djupet , på chansen och impulsen  … Ingen aning om hur det här blir , med på något vis blir det väl iaf … 

Vi har ju bott i husvagn massor med gånger , men aldrig i villavagn . Det ska bli coolt ! Och i just den här är det tre sovrum ! Har man någonsin gått in i en husvagn ( villavagn) med tre sovrum ? Inte jag iaf , det är ett som är säkert!
Så semester i en villavagn på impuls it is … Vad blir din semester-impuls ?

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats